Oriflame България: Ликора има експертен стил на работа и уникален подход и стремеж да опознава в голяма дълбочина в спецификата на нашата работа

Ликора Отзиви от клиенти

Орифлейм е световно известна шведска козметична компания, която продава висококачествени естествени продукти посредством независими консултанти, начин различен от традиционните канали на продажби.

Днес Орифлейм Козметикс е една от най-бързо развиващите се козметични компании. Оперира в над 60 страни в целия свят и е лидер на пазара в повече от 30 страни. 2.3 милиона независими Консултанти по красота продават повече от 800 продукта. Тя е и най-голямата европейска козметична компания, продаваща директно с повече от 1 милиард евро годишни продажби.

Орифлейм стъпва на българския пазар през 1994 г. От основаването си през 2003 година, Ликора работи активно с някои от най-големите директорски структури на компанията. Провеждат се регулярни лекционни цикли Личностно развитие и Мениджмънт семинари, които целят да подпомагат консултантите в тяхното успешно бизнес и личностно развитие.

От 2007 г. започна сътрудничеството на Ликора и със самата компания. Характерно за работата ни с Ликора е високият професионализъм не само при провеждането на дадено обучение, но и в процеса на подготовка и последващо консултиране на фирмата ни. Ликора печели нашето доверие със своя експертен стил на работа и уникалния си подход и стремеж да опознава в голяма дълбочина в спецификата на нашата работа. Паралелно с това типично за екипа на Ликора е да създава топли отношения с персонала и консултантите на компанията, което прави работната атмосфера приятна и ненатоварваща.

Позовавайки се на този опит, Орифлейм България препоръчва Ликора ООД на всички корпоративни клиенти, които търсят съвременни, професионални и ефективни решения за изграждане на стабилен растеж  и подпомагане на успешното развитие на служителите на компанията.

Милен Бонкалов,
Управител на Орифлейм България