Клиенти

За 17 години Ликора изгради имидж на компания, предлагаща уникални и ефективни обучения на организации и частни лица в най-различни сфери на познанието – от строго личностни компетенции, през (до)развиване на универсални професионални умения до усвояване на специфични технологии, касаещи конкретна област от обществения живот.

Днес Ликора е професионален и надежден партньор на много компании, желаещи да инвестират в развитието на организацията и човешките си ресурси:

Търговски компании:

Oriflame България
Oriflame Македония
Vivacom
Yellow 333 Такси Корпорация
Wrigley България
Мтекс
VIP Security
Partners and Consultants
Shell България
Lidl България
Zepter България
Coca-Cola HBC BG

„… Характерно за работата ни с Ликора е високият професионализъм не само при провеждането на дадено обучение, но и в процеса на подготовка и последващо консултиране на фирмата ни. Ликора печели нашето доверие със своя експертен стил на работа и уникалния си подход и стремеж да опознава в голяма дълбочина в спецификата на нашата работа. Паралелно с това типично за екипа на Ликора е да създава топли отношения с персонала и консултантите на компанията, което прави работната атмосфера приятна и ненатоварваща.

Позовавайки се на този опит, Орифлейм България препоръчва Ликора ООД на всички корпоративни клиенти, които търсят съвременни, професионални и ефективни решения за изграждане на стабилен растеж  и подпомагане на успешното развитие на служителите на компанията.“

– ОРИФЛЕЙМ БЪЛГАРИЯ

„… От „Ригли – България” високо оценяваме професионалните качества на екипа от фирма „Ликора”, техния задълбочен подход към поставените задачи и не на последно място ентусиазма, с който зареждат и останалите. В тяхно лице „Ригли България” виждаме един изключително коректен партньор, за когото иновациите, креативността и максимално задоволяване нуждите на клиента са от първостепенно значение.

Препоръчваме фирма „Ликора” на всички, които се интересуват от личностното и професионално развитие на служителите си.

– РИГЛИ – БЪЛГАРИЯ

IT компании:

HP
SBTech
Endava
OnProcess
VSystems
Software AG Development Center
Balkan Services
Team VISION Bulgaria
Информационно обслужване АД
Playtech

Ресторанти и кафетерии:

Кафе-сладкарници Неделя
Пица ресторанти Добро и Червената къща

Развлекателна индустрия:

Euro Games Technologies
Казино Решения
Парти Гейминг

“… Ликора подхожда отговорно още с първата стъпка към своите клиенти. Индивидуалният дизайн на обученията, внимателно прецизираните детайли и цялостната визия за процеса са сред качествата, с които Ликора ни спечели. Ние заедно вярваме, че успехът на всяка програма за обучение е споделена отговорност, доверие и обща визия за стратегическата цел. Това партньорство в съвместните ни обучителни проекти с Ликора гарантира, че всяка следваща среща между нас ще е очаквана, желана и полезна за всички ни.”

– КАФЕ-СЛАДКАРНИЦИ НЕДЕЛЯ

Банки и финанси

Easy Credit
ОББ
USTOI
Karoll

Allianz България
ING – Животозастраховане
и Пенсионно осигуряване

Bulstrad DSK Life

“… С помощта на специално създадената за компаниите ни програма и професионалната работа на инструкторите от Ликора, тренингът беше успешно проведен и поставените цели бяха достигнати. Екипът на Ликора ООД прояви внимание, ангажираност и професионализъм, както по време на тренинга, така и в предварителните разговори и последващото обслужване.

Сътрудничеството с Ликора ООД дава основание да считаме същата за надежден и коректен партньор. ING Животозастраховане и ING Пенсионно осигуряване препоръчват Ликора ООД на всички корпоративни клиенти в България, които търсят съвременни, професионални и ефективни решения за изграждане на стабилност в организацията и подпомагане на успешното й развитие.

– ING БЪЛГАРИЯ

Строителство и производство

AQ Electric
AQ Plastronic
Grammer

Райкомерс Конструкшън АД
Ideal Standart
Никипласт-М
EPIQ Electronic Assembly
Фесто
Арексим Инженеринг

Всички проведени обучения и консултантски проекти бяха подготвени и проведени изключително професионално. Високо оценяваме стремежа на Ликора да вникне в дълбочина в спецификата на нашата компания, за да може да придаде необходимите акценти на всяко свое обучение и консултация и да отговори напълно на нашите нужди и поставените цели.

Позовавaйки се на дългогодишното ни сътрудничество и удовлетворяващите резултати от него, с удоволствие препоръчваме Ликора ООД на всички, които ценят високото качество и търсят реален ефект от инвестицията в своите служители.

– РАЙКОМЕРС КОНСТРУКШЪН

Публична администрация

Представителство на Европейската комисия в България
Център за развитие на човешките ресурси
Европейски документационни центрове към Европейската комисия
Омбудсман
МДААР, Отдел Човешки ресурси
МДААР, Отдел Управление на проекти
Софийска областна администрация
Столична община, Район Слатина
Биляна Раева, Член на Европейския Парламент

“… Обучението беше високо оценено от участниците, според които то е изключително полезно за ежедневната им работа, както и за личната им ефективност в процеса на комуникация.

Услугите, предоставени от Ликора, покриха всички специфични изисквания на Представителството за специално разработен тренинг според нуждите на мрежата Европа Директно в България. Екипът на Ликора показа висок професионализъм, асертивност, ентусиазъм и отзивчивост в своята работа. С ефективността, иновативността и креативността си те отговориха на нашите изисквания и нужди като клиент.

Ето защо ние силно препоръчваме Ликора ООД като надежден и професионален партньор.

– ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ В БЪЛГАРИЯ

Здравеопазване:

Ортодонтска клиника Валор
Abbott
Berlin Chemie

Образование и НПО:

104 и 150 ЦДГ – София
1 СОУ „Пенчо Славейков“
АРДУС
Езикова гимназия Враца

Реклама и ПР:

United Partners
Interpartners
Publicis Marc Group
PR & Media
Euro RSCG Sofia