• Корпоративни обучения

  Чувствате ли се претоварени и притиснати
  от динамиката на средата?

 • Корпоративни обучения

  Имате ли притеснения за ангажимента
  на ключовите ви хора?

 • Проблем 4

  Често ли се ескалират конфликтни въпроси
  към високите нива мениджмънт?

 • Проблем 4Бихте ли искали Вашите хора
  да са по-щастливи на работното място?

Трудно ли е за Вашите мениджъри да поддържат баланса хора-резултати?

Налага ли се непрекъснато да се справяте с постоянните промени в бизнес средата, натиска за постигане на резултати и оперативните проблеми с хората, които възникват от това?

Бихте ли искали хората във Вашата организация да са по-ангажирани и инициативни, да мислят във възможности и да идват с предложения, а не с проблеми?

Вие сте мениджър,

който има ангажимент за задържането, мотивирането и развитието на хората във Вашата компания. Едновременно с това, Вие трябва да се справяте с непрекъснатите промени в бизнес средата, натиска за постигане на резултати и оперативните проблеми с хората, които възникват от това.

Вашите проблеми са свързани с това, че:

 • Мениджърите във Вашата компания са претоварени и им е трудно да поставят приоритети. Заради това изпускат и баланса хора-резултати;
 • Често възникват конфликти, с които хората не се справят ефективно, и се налага да се ескалират нагоре към ръководството;
 • Стресът на работното място е висок, най-добрите Ви експерти също са претоварени и има чести отсъствия от работа;
 • Имате добри специалисти, но когато трябва да си взаимодействат, те просто не успяват да бъдат конструктивни заедно;
 • Хората са прекрасни, но често се оплакват и не дават най-доброто от себе си;
 • Знаете, че можете да разчитате на тях, но не знаете до кога и това ви плаши. Може би имате притеснения, че може да загубите ключови хора;
 • Обученията, които сте правили, не са дали желания ефект и всяка година отново и отново имате едни и същи нужди за подобряване на комуникацията в компанията, механизмите на мотивация и развитие на хората;
 • Бихте желали хората Ви да са по-ангажирани и по-щастливи на работното място и едновременно с това да дават най-доброто, на което са способни.

Това, от което се нуждаете сега

е дългосрочен и компетентен партньор, с когото да се справите с Вашите проблеми. Необходимо Ви е заедно с този партньор да развиете лидерството на всички нива в организацията, да направите мениджърите по-инициативни, да усъвършенствате уменията им да задържат и ангажират хората по-успешно в работата, да управляват безболезнено непрекъснатите промени. Това, от което още се нуждаете, е консултант, който да Ви подкрепи в подобряването на комуникацията между звената.

0
години
0
експерти
0
организации
0
обучения
0
коучинг програми

Клиентите за нас

 

“… Ликора печели нашето доверие със своя експертен стил на работа и уникалния си подход и стремеж да опознава в голяма дълбочина спецификата на нашата работа…”
– ОРИФЛЕЙМ БЪЛГАРИЯ

“… Високо оценяваме професионалните качества на екипа на Ликора, техния задълбочен подход към поставените задачи и не на последно място ентусиазма, с който зареждат и останалите…”
– РИГЛИ – БЪЛГАРИЯ

“… Ликора подхожда отговорно още с първата стъпка към своите клиенти. Индивидуалният дизайн на обученията, внимателно презицираните детайли и цялостната визия за процеса са сред качествата, с които Ликора ни спечели…”
– КАФЕ-СЛАДКАРНИЦИ НЕДЕЛЯ

“… С удоволствие препоръчваме Ликора на всички, които ценят високото качество и търсят реален ефект от инвестицията в своите служители…”
– РАЙКОМЕРС КОНСТРУКШЪН

“… Препоръчваме Ликора на всички компании, които търсят съвременни, професионални и ефективни решения за изграждане на стабилност в организацията и подпомагане на успешното й развитие…”
– ING БЪЛГАРИЯ

„… (Ликора) показаха висок професионализъм, асертивност, ентусиазъм и отзивчивост в своята работа. С ефективността, иновативността и креативността си те отговориха на нашите изисквания и нужди като клиент…“
– ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ В БЪЛГАРИЯ