Корпоративни обучения

GM

С вече 15-годишния си опит в работата си с десетки компании от много различни отрасли ние научихме, че ключът за успех е постоянното обучение и усвояването на нови умения.

Обученията, които провеждаме за нашите клиенти, са винаги разработени по индивидуална програма, съответстваща на целите на всяка една фирма и предизвикателствата, пред които тя и нейният екип са изправени.

Ние обаче не искаме да ни вярвате без да сте ни проверили. Затова ви каним на наше кратко обучение на тема:

„Петте най-опасни тренда,
пред които са изправени компаниите в България,
и три неща, които трябва да знаете, за да ги избегнете.”

Това е финансирано от Ликора обучение, което ние организираме безплатно за изпълнителни директори, бизнес собственици и високо ниво мениджъри на фирми – партньори на наши дългогодишни клиенти. То е резултат от наше проучване и отчита нашия близо 15 годишен опит като бизнес консултантска и тренинг организация. Това обучение съдържа информация за най-опасните тенденции, които водят до изтичане на печалбата на бизнеса и показва три начина, чрез които можете да предотвратите това.

Данните показват, че:

  • днес е 3 пъти по-трудно да достигнеш до един клиент в сравнение с 15 години назад;
  • повечето фирми нямат изградена политика, за да задържат топ изпълнителите;
  • почти 90% от служителите и мениджърите в една фирма прекарват времето си в реактивен (вместо в проактивен) режим.

Обучението е с продължителност около 60 минути и се води от Гергана Маркова. В самия край ще има време, в което тq ще се постараe да отговорi на конкретните Ви въпроси, които касаят Вашия бранш и Вашата фирма.

Информацията е насочена към това да Ви бъдем полезни, за да избегнете най-опасните трендове пред Вас или да откриете скрити възможности за по-висока продуктивност и бизнес растеж.

Този тренинг е създаден само за високо ниво мениджъри – изпълнителни директори, бизнес собственици и топ-мениджъри. Ако не можете да присъствате лично, може да регистрирате за участие Вашия финансов мениджър, търговски мениджър или производствен мениджър.

Традиционно Гергана провежда това обучени в конферентната зала в офиса на Ликора, но тъй като в момента няма насрочена следваща дата, можете да заявите провеждането му само конкретно за Вас на удобно за Вас място.

Свържете се с нас, за да уговорим удобна и за Вас и за нас дата.