Нашата визия

Ликора работи за общество, в което всяка личност и организация се развиват непрекъснато и целенасочено и с всеки ден се доближават към реализирането на своя пълен потенциал.

Дори и най-малката стъпка напред може да бъде голяма победа за хората, вложили усилия в нейното постигане. Развитието – личностно и корпоративно – е процес на постоянна положителна промяна, която насочва емоционалната сила, мисловния капацитет и съзидателната енергия в една посока, към обща цел. Ние се стремим да бъдем разбиращ, компетентен и надежден партньор за хората и фирмите и да подпомагаме и насочваме техните малки стъпки така, че да разкриват хоризонти за големи победи.

В Ликора мечтаем за общество, в което хората и организациите няма да бъдат поставени в опозиция, а ще бъдат в хармония и във взаимна услуга. Нещо повече – всички хора и организации, преследвайки и постигайки целите си, ще допринасят за цялостното подобряване на средата и качеството на живот на всички други хора и организации, с които животът ги среща. Затова сме открили професия в това да мотивираме и да катализираме развитие и промяна, които може и да не са видими на повърхността, но които оставят осезаем отпечатък върху мисленето, емоциите и духа на хората.

Нашата мисия

Ние вярваме, че всеки човек или организация биха могли самостоятелно и независимо да работят за постигането на своя успех. Нашата роля в този процес е да им помогнем да определят най-подходящата посока, както и да скъсим времето и да минимизираме усилията, необходими за постигане на желания резултат. Затова нашата мисия е да помагаме на хората и организациите да откриват и овладяват своите силни страни и да ги превръщат в конкретни предимства, които носят реални резултати и осезаема положителна промяна.

Нашите ценности

Ценностите, които следваме в работата си, се споделят от целия екип на Ликора и са много повече от „закони“, които винаги спазваме; те са предмет на много от нашите обучения, описват нашата житейска философия и са основен градивен елемент за всичко, което правим за вас:

Ефективност

Защото това, на което учим клиентите си, трябва да бъде и е наша отправна точка за всичко, което правим.

Професионализъм и отговорност

Защото, осъзнавайки важността на уменията, които предаваме на своите клиенти, и въздействието, което съвместната ни работа има върху техния професионален, колективен и личен живот, нашата основна цел е да предоставяме компетентна и задълбочена услуга, която дава реални резултати не само в момента на обучение, а за цял живот.

Ангажираност и посветеност

Защото постигането на лична ефективност е процес, който не винаги се движи по права линия. Достигането на успешен резултат изисква постоянство, упоритост и вътрешна мотивация не само от вас, но и от нас.

Доверие и уважение

Защото материята, с която работим, засяга вътрешния свят на хората и е важно да се доверите на чувствителен към обратна връзка и реакции партньор, който ви третира с уважение и разбиране.