Бизнес ритрийт

Стратегии за растеж на Вашия бизнес

3-дневно събитие: 28 – 30 септември 2018 г.
хотел Санта Марина, Созопол

Присъединете се към мен за 3 дни тази есен и открийте точните стратегии и стъпки, които ще ви донесат експоненциален ръст на бизнеса. Иградете нагласа за големи резултати, разберете как да бъдете фокусирани и дисциплинирани към най-важните за вашия бизнес дейности и създайте на място конкретни подходи за достигане до пъти повече клиенти.

Детайли по събитието:

Място: хотел Санта Марина, Созопол

Пристигане: не по-късно от края на деня на 27 септември

Начало на събитието: 9:00 часа на 28 септември

Дневна заетост: от 9:00 до 19:30 часа (в неделя до 17 часа) с почивки за кафе и обяд.

Край на събитието: 17:00 часа на 30 септември

Заминаване: след 17:00 часа на 30 септември

„За последната една година, в която работя с Александър Николов, оборотите на фирмата ми се повишиха в размер на 6 пъти, имам десетки нови клиенти, имам толкова голяма печалба, колкото в нито един предходен момент в 20 годишната ми бизнес история.“

Даниела Спасова,
управител на салон за красота
„Дивна Медик“

„Лично за мен работата с Александър Николов донесе три основни резултата: припомних си визията, с която стартирах фирмата и какво е нужно за да сe придържам към нея; увеличих двойно производителността си; увеличих рентабилността на бизнеса и удвоих личния си доход.“

Христо Петров,
собственик на счетоводна къща
„Голдън вижън“

„За шест месеца работа с Александър Николов, аз увеличих личния си доход 2,5 пъти и почти 3 пъти увеличих оборота на бизнеса си. Сега вече съм уверена и с доста по-голямо самочувствие. Смятам, че имам по-голямо влияние върху хората и най-вече върху хората от екипа си и всичко това е благодарение на работата със Сашо.“

Гергана Павлевичина-Стоянова,
бизнес консултант Орифлейм


Целта на това събитие

е да се откъснете от ежедневните проблеми и „гасене на пожари“ във вашия бизнес и да работите 3 дни ВЪРХУ бизнеса си. Ако бизнесът ви е стартирал добре, но в момента сте достигнали плато, или имате трудности да привличате достатъчно нови клиенти последователно, вие имате нужда от зареждане с правилната ментална нагласа за успех и с конкретни и работещи стратегии за достигане до пъти повече клиенти.

Ако пък правите всичко във вашия бизнес, или имате екип, но чувствате, че хората ви не са надеждни и не могат да правят всчко, което вие правите, то вие се нуждаете от ясен фокус, дисциплина, умения да делегиране и да намирате звезди в екипа си. Вие се нуждате от система за планиране, която да ви гарантира, че всеки ден се движите към вашите цели и ви осигурява и достатъчно свободно време за вас и семейството ви.

На това тридневно събитие нашият фокус ще бъде в 4 посоки:

 • Изграждане на нагласа за постигане на много по-големи резултати и преодоляване на всички вътрешни бариери, които ни пречат да играем като големи играчи.
 • Изгражане на подход на планиране, фокус към най-важните цели и дисциплина ежедневно да се движим към постигане на нашите цели.
 • Стратегии за достигане до повече клиенти: формиране на грабващо маркетингово послание, формиране на арсенал от маркетингови средства за последователно достигане до повече клиенти.
 • Ще дискутираме и конкретни оф-лайн и он-лайн кампании, които можете да използвате, за да увеличите потока на клиенти към вас.
 • Усъвършенстване на уменията за затваряне на сделките с цел да превръщате двойно повече потенциални клиенти в платени.

Модул 1: Изградете нагласа за постигане на резултати:

 • Формиране на ясна визия на успеха ви
 • Как бързо да се вкарвате в най-силното ви състояние, в което няма какво да ви спре
 • Как да влияете ефективно на себе си и другите
 • Програмиране за действие и преодоляване на отлагането
 • Преодоляване на страховете и съмненията, които ви спират

Модул 2: Фокус, планиране и дисциплина

 • Система за планиране, която да ви движи към най-важните за вас цели
 • Фокус към най-ключовите действия за ръст на бизнеса ви
 • Изграждане на навици, които удвояват продуктивността ви

Модул 3: Привличане на клиенти

 • Позиционирайте се с грабващо маркетингово послание
 • Изграждане на обучителен подход за достигане до пъти повече клиенти
 • Формиране на арсенал от маркетингови средства
 • Оф-лайн кампании за привличане на повече клиенти
 • Он-лайн кампании за привличане на повече клиенти

Модул 4: Усъвършенстване на уменията за затваряне на сделките

 • Как да отчитате резултатите си във всеки елемент на търговската фуния
 • Скрипт (сценарий) за провеждане на среща, който продава

„В рамките на една година съвместна работа ние постигнахме мащаб, който ми позволи да закупя и нова апаратура, да повиша професионалната квалификация и да предложа една услуга, която няма аналог.“

Румяна Николова,
собственик на център за холистична медицина „Холимед“

„Преместих се в ново помещение в пъти по-голямо от предишното, новите големи разходи не ме плашат, екипът ми нарасна, приходите ми се увеличиха двойно.“

Иванка Цанова,
бизнес собственик

„Благодарение на неговата обучителна програма във фирмата ни значително се подобриха процесът на планиране и комуникация, работата с клиентите, производителността и продажбите. .“

Димитрия Чакова,
Мениджър Маркетинг и реклама


100% гаранция за удовлетвореност:

Регистрирайте се за участие в семинара Бизнес Ритрийт без никакъв риск. Това трябва да е най-доброто събитие, посветено на ръста на вашия бизнес, което някога сте посещавали.

Политика за връщане на платената сума:

Ако решите, че не можете да посетите събитието до 30 дни преди самото събитие, вие ще получите пълно възстановяване на платената сума. Ако решите, че не можете да посетите събитието в рамките на по-малко от 30 дни преди самото събитие, ние ще трансформираме платената от вас сума в непрехвърляем депозит, който можете да използвате за покупка на друго събитие, програма или събитие на Ликора и Александър Николов.

Като участник в събитието, ако по някаква причина, до края на първия ден, честно чувствате, че аз не доставям това, което съм обещал като съдържание, обърнете се към мениджъра на събитието и поискайте обратно 100% платената от вас сума. Ние ще ви я изплатим без да ви притискаме и задаваме въпроси.

Това събитие трябва да е най-доброто, на което някога сте присъствали за това да изградите нагласа за успех, фокус и дисциплина към постигане на резултати, стратегии за достигане до повече потенциални клиенти и умения да затваряте повече сделки…. или аз ще ви върна парите. Аз съм 100% сигурен, че Бизнес Ритрийт ще бъде най-фокусираното, пълно и полезно събитие, което някога сте посещавали.


Заяви участие:

Инвестицията Ви за участие в това тридневно събитие е само 1200 лева* – частица от това, което ще получите като бизнес резултати. След успешна регистрация и с наближаване на датите на събитеието ще получите и имейл от нас с допълнителни указания, както и с различни варианти за настаняване в Ахелой, включително и за възможността за настаняване на преференциални цени в хотела, в който ще се проведе събитието.

* Специална цена за ранно записване: 497 лв * (в сила до 13.04.2018)
* В цената не е включен ДДС.
* Цената включва само участие в събитието. Всички разходи за път и настаняване се поемат от участниците.
* Осигурени са преференциални цени за настаняване в хотел Марина Кейп – можете да се свържете от името на Ликора и Александър Николов със Силвия Пачева на имейл reservations@santamarina.bg и телефони +359 2 810 77 00, +359 550 20590

© 2018 Ликора ООД Всички права запазени.
НачалоКалендар Контакти